BDV Montage

De elektricien uit Den Bosch en omgeving. Snel contact of een offerte? 06-51244569

 

Wat kost het inhuren van een elektricien? We hanteren verschillende tarieven voor onze diensten. Op deze pagina informeren we u over de verschillende prijzen. BDV Montage werkt in de omgeving Den Bosch, Waalwijk, Oss en Tilburg. Maar ook buiten deze steden rijden wij naar u toe om u van dienst te zijn. Mocht uw klus niet hier onder vermeld zijn, vraag dan een offerte aan bij ons en wij reageren zo spoedig mogelijk met een prijsindicatie voor uw probleem.

Prijs elektricien Den Bosch

Op zoek naar een elektricien in Den Bosch en omgeving? Wilt u weten hoeveel een elektricien inhuren kost? Lees hier beneden de tarieven van de elektricien. Of email ons om een offerte voor u te schrijven, die past bij uw probleem.

Het oplossen van diverse elektriciteitsstoringen of het vinden van elektriciteitsoplossingen is een specialistische aangelegenheid. BDV Montage uit Den Bosch helpt jou daar graag bij. Wij adviseren je graag over de kosten van diverse klussen voor een elektricien. Zoals de kosten voor het plaatsen van een groepenkast, de kosten voor het plaatsen van auto laadvoorzieningen en de kosten voor het plaatsen van een elektrische kookplaat.

Groepenkasten plaatsen Den Bosch

Er komt veel kijken bij het plaatsen van een groepenkast en het vervangen van een groepenkast. Het vervangen van je groepenkast (ook wel stoppenkast genoemd) doe je wanneer je het aantal elektrische apparaten thuis of op kantoor wil uitbreiden of wanneer je bijvoorbeeld besluit om voor krachtstroom te kiezen. Ook is het verstandig je groepenkast te laten vervangen als die te oud is en risico’s vormt. Je kunt jouw groepenkast ook een andere plaats geven in huis.

De kosten van het plaatsen of vervangen van een groepenkast:

  • 1 fase groepenkast: Vanaf €375 (incl montage)
  • 3 fase groepenkast: Vanaf €500 (incl montage)
  • Meer informatie over het vervangen van de groepenkast?

Auto laadpalen plaatsen in Den Bosch

Tanken met een elektrische auto doe je bij een laadpaal. Een laadpaal kun je ook thuis plaatsen, en BDV Montage uit Den Bosch kan dit voor je verzorgen. Wij kunnen laadvoorzieningen plaatsen en aansluiten.

Elektrisch kookplaat installeren Den Bosch

Wanneer je elektrisch wilt gaan koken thuis, dien je de juiste aansluiting te hebben. Een elektrische kookplaat, keramische kookplaat of inductie kookplaat werken namelijk niet op een normaal stopcontact. BDV Montage in Den Bosch kan ervoor zorgen dat je een werkende kookplaat installatie hebt.

Rekening houden met de kosten

Wanneer je een elektricien uit Den Bosch nodig hebt, kun je het beste rekening houden met wat het inhuren van elektricien in totaal gaat kosten. Een erkend elektricien inschakelen is de prijs meer dan waard. Het resulteert in elektriciteit die je niet in de steek laat. 

We kunnen met jou van tevoren een totaalprijs afspreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het belangrijkste is dat de juiste vakman de elektriciteit zodanig deskundig aanlegt of hersteld, zodat er geen problemen ontstaan in de toekomst. Bij situaties van onmacht, staan we graag voor je klaar om de storing weer te verhelpen.

Bij ons kun je professionele elektriciens inhuren voor een eerlijke prijs.

Wil jij meer informatie (over prijzen), of wil je direct contact met BDV Montage? Neem dan contact met ons op.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur heeft u deze al binnen. Liever eerst even een vrijblijvend advies? Bel ons dan! 

Ik wil meer informatie over:

Wij garanderen uw privacy. Al uw gegevens zijn gewaarborgd.

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast.​

Auto laadvoorzieningen

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen.

Elektricien

Wij zijn erkende elektriciens die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst.

Call Now ButtonDirect een offerte