BDV Montage

De elektricien uit Den Bosch en omgeving. Snel contact of een offerte? 06-51244569

Wilt u een laadpaal laten installeren op de parkeerplaats voor uw huis of kantoor? BDV montage verkoopt de laadpalen en staat graag klaar voor het eventuele onderhoud. Onderaan deze pagina vindt u ons tarief. Prijzen voor andere laadvoorzieningen kunnen met een offerte aangevraagd worden.
 

 Mogelijkheden elektrische auto opladen

Een elektrische auto opladen kan op drie verschillende manieren: via een regulier stopcontact, laadpaal of met een snel laadstation. De elektrische laadpaal is de meest gekozen en voorkomende keuze, gezien deze ook het meest efficient is. Het is tevens een stuk veiliger dan opladen via een regulier stopcontact. Daarnaast controleert de laadpaal of de stekker goed is aangesloten voordat het opladen begint.

Laadvoorzieningen van BDV Montage zijn altijd voorzien van een slim systeem dat bijhoudt hoeveel er wordt verbruikt. 

Kosten laadpaal

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen. 1 laadvoorziening: Vanaf €400

Neem contact op

BDV Montage is werkzaam in de regio Noord-brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. BDV Montage is gevestigd in Den Bosch.

Wij zijn snel ter plaatsen en hanteren eerlijke tarieven. Als elektricien hechten wij er waarde aan dat wij pas weggaan zodra uw elektra probleem is verholpen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur heeft u deze al binnen. Liever eerst even een vrijblijvend advies? Bel ons dan! 

Ik wil meer informatie over:

Wij garanderen uw privacy. Al uw gegevens zijn gewaarborgd.

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast.​

Auto laadvoorzieningen

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen.

Elektricien

Wij zijn erkende elektriciens die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst.

Call Now ButtonDirect een offerte