BDV Montage

De elektricien uit Den Bosch en omgeving. Snel contact of een offerte? 06-51244569

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast. Op deze pagina vindt u informatie over wanneer u het beste de groepenkast vervangt, welke onderdelen cruciaal zijn en wat het mag kosten. 

Het vervangen of plaatsen van een groepenkast is nodig in een aantal gevallen:

 Vervangen van de groepenkast

De groepenkast is het hart van uw elektrotechnische installatie. Daarom is het belangrijk dat deze aan alle eisen van de moderne tijd voldoet.

Regelmatige kortsluitingen

Wanneer er regelmatig kortsluiting voorkomt, is dit een teken van overbelasting. 

Nieuwbouw

Wanneer er een huis is gebouwd,  dan wordt er een groepenkast geïnstalleerd. Dit is gunstig, want er kan direct nagedacht worden aan toekomstig gebruik van moderne apparatuur. 

Uitbreiding apparatuur

Het kan zo zijn dat het aantal elektrische apparaten in huis of op kantoor uitgebreid worden, omdat die elektrische apparatuur veel vermogen nodig heeft.

Neem contact op

BDV Montage is werkzaam in de regio Noord-brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. BDV Montage is gevestigd in Den Bosch.

Wij zijn snel ter plaatsen en hanteren eerlijke tarieven. Als elektricien hechten wij er waarde aan dat wij pas weggaan zodra uw elektra probleem is verholpen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur heeft u deze al binnen. Liever eerst even een vrijblijvend advies? Bel ons dan! 

Ik wil meer informatie over:

Foto van huidige meterkast (indien van toepassing):

Is er een kruipruimte aanwezig? (indien van toepassing):

Wij garanderen uw privacy. Al uw gegevens zijn gewaarborgd.

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast.​

Auto laadvoorzieningen

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen.

Elektricien

Wij zijn erkende elektriciens die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst.

Call Now ButtonDirect een offerte