BDV Montage

De elektricien uit Den Bosch en omgeving. Snel contact of een offerte? 06-51244569

Heeft u een elekrische kookplaat en wilt u graag dat deze naar wens werkt? Of bent u aan het nadenken om over te stappen naar elektrisch koken, en uw gasfornuis vaarwel te zeggen? BDV Montage helpt u graag om uw kookplaat correct te installeren. De prijs van het inhuren van een elektricien staat op deze pagina vermeld. Mocht uw situatie afwijken van de ondergenoemde problemen met de bijbehorende prijs, dan kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen.
 

 De kookgroep aansluiten

Een kookgroep is een veelvoorkomende groep in de groepenkast. Deze groep (automaat) maakt het mogelijk om een kookplaat aan te sluiten. Het zijn 2 blokjes die aan elkaar vastzitten en samen 1 hendel hebben. Je kunt een kookgroep in zowel een 1 fase groepenkast als een 3 fase groepenkast aansluiten. Er moet een kabel in verbinding van de groepenkast en de kookplaat gelegd worden. Een elektrische kookplaat verbruikt meer stroom dan een standaard apparaat. U kunt zowel een 2- als 3-fasen elektrische kookplaat aanschaffen. Een 1 fase kookaansluiting wordt afgeraden, omdat kortsluiting sneller voorkomt.

Kosten elektrische kookplaat installatie

De prijs voor het installeren van de elektrische kookplaat is vanaf €300. Bij het kopen van de kookplaat kunt u ook al contact opnemen, voor het opvragen van een offerte. Een van onze elektriciens weet bij het zien van de groepenkast een goede schatting van de prijs te geven.

Neem contact op

BDV Montage is werkzaam in de regio Noord-brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. BDV Montage is gevestigd in Den Bosch.

Wij zijn snel ter plaatsen en hanteren eerlijke tarieven. Als elektricien hechten wij er waarde aan dat wij pas weggaan zodra uw elektra probleem is verholpen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur heeft u deze al binnen. Liever eerst even een vrijblijvend advies? Bel ons dan! 

Ik wil meer informatie over:

Wij garanderen uw privacy. Al uw gegevens zijn gewaarborgd.

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast.​

Auto laadvoorzieningen

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen.

Elektricien

Wij zijn erkende elektriciens die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst.

Call Now ButtonDirect een offerte