BDV Montage

De elektricien uit Den Bosch en omgeving. Snel contact of een offerte? 06-51244569

Wij zijn erkende elektriciens uit Den Bosch die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst. Een elektriciteitsstoring komt altijd onverwacht en ongelegen. Een storing kan zich in uw gehele buurt voor doen of alleen bij u thuis. Wanneer het elektriciteit probleem zich alleen voordoet bij u thuis, dan ligt het probleem bij uw elektriciteitsinstallatie. 
 

 Probleem in elektriciteitsnet

De meterkast staat in verbinding met de verdeelkast. Vanuit de verdeelkast wordt de elektriciteit verdeeld over de verschillende stroomkringen in uw woning. De verdeelkast staat in verbinding met uw meterkast via een voedingskabel. Vanaf dit punt is de elektriciteits installatie uw eigendom. Wanneer zich hier een probleem stelt, schakelt u best een ervaren elektricien in. 

Neem contact op

BDV Montage is werkzaam in de regio Noord-brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. BDV Montage is gevestigd in Den Bosch.

Wij zijn snel ter plaatsen en hanteren eerlijke tarieven. Als elektricien hechten wij er waarde aan dat wij pas weggaan zodra uw elektra probleem is verholpen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur heeft u deze al binnen. Liever eerst even een vrijblijvend advies? Bel ons dan! 

Ik wil meer informatie over:

Wij garanderen uw privacy. Al uw gegevens zijn gewaarborgd.

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Onze erkende elektriciens staan u graag te hulp voor alle klussen omtrent het plaatsen en het vervangen van de stoppen in de meterkast.​

Auto laadvoorzieningen

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen.

Elektricien

Wij zijn erkende elektriciens die uw elektriciteit zodanig deskundig aanleggen dat u geen problemen ondervindt in de toekomst.

Call Now ButtonDirect een offerte