Wilt u een laadpaal laten installeren op de parkeerplaats voor uw huis of kantoor? BDV montage verkoopt de laadpalen en staat graag klaar voor het eventuele onderhoud. Onderaan deze pagina vindt u ons tarief. Prijzen voor andere laadvoorzieningen kunnen met een offerte aangevraagd worden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Laadpalen elektrische auto

Een elektrische auto opladen kan op drie verschillende manieren: via een regulier stopcontact, laadpaal of met een snel laadstation. De elektrische laadpaal is de meest gekozen en voorkomende keuze, gezien deze ook het meest efficient is. Het is tevens een stuk veiliger dan opladen via een regulier stopcontact. Daarnaast controleert de laadpaal of de stekker goed is aangesloten voordat het opladen begint. Laadvoorzieningen van BDV Montage zijn altijd voorzien van een slim systeem dat bijhoudt hoeveel er wordt verbruikt.

Kosten laadpaal

Heeft u een elektrische auto aangeschaft of bent u van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wij kunnen bij u thuis of op kantoor een elektrische laadvoorziening plaatsen. 1 laadvoorziening: Vanaf €400
Call Now ButtonDirect een offerte